Πάνοπλος ο ΠΑΣ Λαμία στοχεύει τη νίκη επί του Πανιωνίου

share on:

Επιστροφή σήμερα του ΠΑΣ Λαμία, στο ανακαινισμένο ΔΑΚΛ, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Α’  Εθνικής, αντιμετωπίζοντας, στις 19.30, τον φορμαρισμένο Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η Λαμιώτικη ομάδα θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στο σπίτι της με μια σημαντική νίκη που θα την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες αν κερδίσουν σήμερα περνάνε μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Προβλήματα για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός του τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα από την αποστολή που αριθμεί 19 παίκτες:

Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ομο, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Πίτι, Μπλάζιτς, Βάντερσον (πιθανή 11άδα), Μελίσσας, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Φράγκος, Βουό, Τσούκαλος.

Αποκλείστηκαν εκτός του Πίτκα, οι ανέτοιμοι Ντακόλ και Κρισάντους καθώς και οι Παπαργυρίου, Τσέλιος, Λινάρδος, Ποντλόγκαρ.

Το ματς θα διευθύνει ο Αρκάδας Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τον Αθηναίο Απτόσογλου και τον Ευβοιώτη Κωνστάντιο.

 

Αφήστε μια απάντηση