Πένθος στη Λαμία για την απώλεια του Τάκη Πενταγιώτη

share on:

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για το θάνατο του Δημήτρη Πενταγιώτη.

Ως πρώτος γραμματέας κατά την ίδρυση του Τμήματος υπήρξε στη πράξη ο βασικός οργανωτής του. Στη συνέχεια διετέλεσε Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Ως μελετητής και κατασκευαστής οικοδομικών έργων, επί πολλά χρόνια, άφησε το αποτύπωμά του με πολλά και σημαντικά έργα στη Λαμία αλλά και σε ολόκληρο το Νομό Φθιώτιδας.

Επί πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Λαμιέων εισηγήθηκε και σχεδίασε πλήθος παρεμβάσεων στο πολεοδομικό ιστό της πόλης, πολλές εκ των οποίων εφαρμόστηκαν με ευεργετικά αποτελέσματα.

Πέρα από την πολυετή επιστημονική και επαγγελματική του δραστηριότητα η κοινωνική του προσφορά στην πόλη μας υπήρξε συνεχής και πολυδιάστατη.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τεχνικό κόσμο του τόπου μας αλλά και στην πόλη της Λαμίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του.

***  Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 16.00 στον Άγιο Δημήτριο Λαμίας

Δήλωση Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου

 

«Μας γεμίζει με θλίψη ο απρόσμενος θάνατος του συμπολίτη μας Τάκη Πενταγιώτη.

Ένας ιδιαίτερα δραστήριος μηχανικός και κατασκευαστής, ένας αυτοδιοικητικός με αποδεδειγμένα πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο του, αποτελούσε αδιαμφισβήτητα μία σημαίνουσα προσωπικότητα της πόλης μας με συνεχείς και ουσιαστικές προτάσεις και παρεμβάσεις.

Τον συνοδεύουμε στο στερνό του ταξίδι, μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του»

 

Συλλυπητήρια από Σπύρο Κωσταρά (ΝΟΔΕ)

 

Ο Τάκης Πενταγιώτης  υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα  της τοπικής κοινωνίας και του νομού Φθιώτιδας, διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα τη μαχητικότητα, αλλά και τη μεγάλη του αγάπη την ενασχόληση με τα κοινά, άφησε το αποτύπωμά του με πολλά και σημαντικά έργα στο Νομό Φθιώτιδας.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του στην οικογένεια του.

Αφήστε μια απάντηση