Παναθηναϊκός: «Μας κλάπηκε η νίκη, να επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη»

share on:

Σκληρή ανακοίνωση κατά πάντων εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μία ημέρα μετά τον τρίτο τελικό της Α1 ανδρών.

Οι «πράσινοι» καταφέρονται εναντίον της διαιτησίας ισχυριζόμενοι ότι τους κλάπηκε η νίκη και ζητώντας την τιμωρία των Σχινά-Καρακατσούνη, μιλούν για ατμόσφαιρα τρομοκρατίας στο ΣΕΦ από οπαδούς του Ολυμπιακού, στρέφονται κατά της πειραϊκής ΚΑΕ επειδή δεν καταδίκασε τα γεγονότα και προειδοποιούν, με απειλητικό ύφος, ότι «εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς».
Η ανακοίνωση:
«Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους κύριους Καρακατσούνη και Σχινά να κλέβουν την καθαρή νίκη μας και να τη χαρίζουν με το έτσι θέλω στον αντίπαλο. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τους από την ΚΕΔ.
Επίσης, όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους οπαδούς του αντιπάλου να ξεφτιλίζουν το άθλημα το οποίο αγαπάμε, πετώντας καπνογόνα, κροτίδες ακόμα και φωτοβολίδα ευθείας βολής εντός της φυσούνας, πετυχαίνοντας μέλη της αποστολής μας… Και βέβαια είδε 500 άτομα, με μπροστάρη τον γνωστό αρχιχουλιγκάνο, να σουλατσάρουν εντός παρκέ βρίζοντας και απειλώντας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τους διαιτητές.
Είμαστε βέβαιοι ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτές τις αθλιότητες και τους ηθικούς τους αυτουργούς, οι οποίοι δεν είχαν καν την τσίπα να τις καταδικάσουν. Γι΄ αυτούς προφανώς ήταν απλά το “καυτό ΣΕΦ”. Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια σταθμά και να πάψει να απολαμβάνει την ασυλία η ομάδα του δημοσίου.
Εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς».

 

Αφήστε μια απάντηση