Παρέμβαση Γ. Κοτρωνιά για τον εμβολιασμό όλων των γιατρών

share on:

     O βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς με επείγουσα Αναφορά του προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη   κοινοποίησε έγγραφο του «Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας», με το οποίο ζητείται ο άμεσος εμβολιασμός τόσο του Ιδιωτικού όσο και του Δημοσίου Δυναμικού της χώρας.

       Στην Αναφορά του ο βουλευτής αναφέρει :

«…..  Θεωρώ αυτονόητο ότι το Ιατρικό προσωπικό της χώρας, πρέπει να αντιμετωπίζεται ενιαία είτε εργάζεται σε ιδιωτικά ιατρεία, είτε ιδιωτικά νοσοκομεία, είτε σε δημόσια νοσοκομεία, αφού είναι προφανής η αλληλεξάρτηση και η εκ τούτου ισορροπία του συστήματος Ιατρικής περίθαλψης στην πατρίδα μας.

     Είναι επίσης γνωστό ότι οι ιδιώτες γιατροί σηκώνουν το βάρος της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η οποία αν καταρρεύσει θα καταρρεύσουν ακολούθως και τα νοσοκομεία της χώρας.

     Η απλή λογική αλλά και ο εθνικός σχεδιασμός, ο οποίος θέλουμε να είναι αποτελεσματικός, πιστεύω ότι μας επιβάλει με εντολή σας να προχωρήσουμε σε άμεσο εμβολιασμό όλων των Υγειονομικών της χώρας ανεξαρτήτως αν απασχολούνται στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα και είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε και σε αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και που έχει δυσμενή αντίκτυπο στην εικόνα της Κυβέρνησής μας την προσήκουσα λύση».                                                                                            

Αφήστε μια απάντηση