Παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας για τον αξονικό τομογράφο

share on:

       Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας  επανειλημμένα έχει αναδείξει τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και παραμένει αλληλέγγυος στον αγώνα των συναδέλφων για ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου παρά τη σημαντική υποστελέχωση που παρατηρείται.

     «Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της βλάβης του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα την αφάνταστη ταλαιπωρία ασθενών και συνοδών.

    Πάγια θέση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας είναι η αγορά ενός νέου και σύγχρονου αξονικού τομογράφου που θα καλύπτει τις ανάγκες του Νοσοκομείου  μας. Προς αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργείο Υγείας, Υγειονομική Περιφέρεια, Διοικητική Περιφέρεια και Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας) να συμβάλλουν στην ταχεία επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος».

     Επιπλέον ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας  καταδικάζει τις άδικες πειθαρχικές διώξεις εναντίων των συναδέλφων όπως αυτές αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου της ΕΙΝΚΥΦ και θεωρεί ότι η Διοίκηση θα έπρεπε να επιδιώκει τη συνεργασία των ιατρικού προσωπικού  του Νοσοκομείου  αντί να στρέφεται εναντίον του.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί βασική  προϋπόθεση  για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας.

Αφήστε μια απάντηση