Παραδόθηκε το ταρτάν του σταδίου της Καμαρίτσας

Στο στάδιο της Καμαρίτσας, βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και αρκετοί συνεργάτες του, για την παραλαβή του ταρτάν, από τον εργολάβο, ένα όνειρο δεκάδων ετών, για τη νεολαία της πόλης και των σωματείων στίβου.

Ειδικότερα στην Καμαρίτσα, εκτός του Δημάρχου βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Καραγιάννης και Γιώργος Ζαγκανάς, ο εντεταλμένος Σύμβουλος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Θανάσης Κλειτσάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάρκος Τσιτσίας, στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και ο εργολάβος του έργου με συνεργάτες του.

Παράλληλα ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες διαμόρφωσης των αποδυτηρίων συνολικού εμβαδού 120 τ.μ., για την στέγαση των Συλλόγων και των αθλητών τους, ενώ θα υπάρχουν και αποδυτήρια για τους δημότες, που μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά τον ειδικό διάδρομο που βρίσκεται εξωτερικά των διαδρόμων.

Όπως ανακοινώθηκε, από τον ερχόμενο μήνα, μετά και τις εργασίες ηλεκτροδότησης μέσω πυλώνων που έχουν προγραμματιστεί, το πλέον ασφαλές και ευρωπαϊκών προδιαγραφών ταρτάν θα δοθεί για προπονήσεις σε αθλητικούς συλλόγους και δημότες.

Τις επόμενες ημέρες ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Κλειτσάκης με τον προϊστάμενο του Αθλητικού Οργανισμού και τους εκπροσώπους των Συλλόγων, θα καθορίσουν το τελικό πρόγραμμα λειτουργίας που θα ισχύσει από τον Μάρτη τόσο για τους αθλητές των συλλόγων όσο και για τους δημότες.

Να δούμε τι δήλωσαν τόσο ο κ. Σταυρογιάννης, όσο και ο κ. Κλειτσάκης για τη σημερινή παραλαβή του έργου:Αφήστε μια απάντηση