Παραιτήσεις με αιχμές στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

share on:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας, στον οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα η συγκρότηση του νεοεκλεγμένου ΔΣ σε σώμα.

Αντί αυτού λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης δημοσιοποιήθηκε η έγγραφη απόσυρση  από τη διαδικασία, 12 ιδρυτικών μελών (από τα 20) του συνδυασμού Λαμία #giatontopomas.

Στην επιστολή που κοινοποιήθηκε, με εμφανείς αιχμές, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας την 10η Σεπτεμβρίου 2020, είμαστε αναγκασμένοι να αποσύρουμε τα ιδρυτικά μέλη του Λαμία #giatontopomas.  Δώδεκα (12) εκλεγμένα μέλη (τακτικά, αναπληρωματικά και σύσσωμη η Ελεγκτική Επιτροπή) από το σύνολο των είκοσι (20) αποσύρονται από την διαδικασία συγκρότησης διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.
Ο κώδικας αξιών μας, δεν μας επιτρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και το όραμα μας για το καλύτερο αύριο του εμπορικού κόσμου.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους θερμά για την συμμετοχή σας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ζητάμε ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία που σας υποβάλαμε, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε σταθεροί στις αξίες μας.
Η ανάγκη για ανιδιοτελή προσφορά δυστυχώς δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.
Μένοντας πιστοί στις αξίες μας επιφυλασσόμεθα για το μέλλον.


Με τιμή

Τα παραιτηθέντα μέλη
01. Φλιώκας Παναγιώτης
02. Αγγελή Νάγια
03. Αγγέλης Ηλίας
04. Αραμπόπουλος Παναγιώτης
05. Δρούγας Χρήστος
06. Καταραχιάς Αθανάσιος
07. Κατσόγιαννος Απόστολος
08. Κουρέπη Χριστίνα
09. Κουτσούκος Χρήστος
10. Μυλωνάς Κωνσταντίνος
11. Παπανάγνου Ανδρέας
12. Σπηλιοπούλου Μαρία ( Μελίτα )


Υ.Γ.  Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω!»

Αφήστε μια απάντηση