Παραιτείται ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος για μία λέξη!…

Την παραίτησή του από Δήμαρχος Στυλίδας, θα υποβάλλει, ο Απόστολος Γκλέτσος, στην περίπτωση που η νέα ονομασία των Σκοπίων θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία».

Αυτό δήλωσε ο ίδιος πριν από λίγο σε βίντεο που  κοινοποίησε στην σελίδα της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης, όπου ηγείται.

Μάλιστα υπογράμμισε με έμφαση ότι κάτι τέτοιο θα είναι «η αρχή του τέλους για το Έθνος μας».

2 Σχόλια

  1. Με ποιό μορφωτικό επίπεδο ο Δήμαρχος Στυλίδας εκφράζει τόσο πομπώδη άποψη και εσείς την δημοσιεύεται σαν να πρόκειται για κάποια αυθεντία. Γνώμη φυσικά και δικαιούται να έχει, όπως κάθε άνθρωπος, δεν έχει όμως καμία γνώση. Η ευκολία του να εκφράζει συχνά πολιτικές θέσεις με τέτοια προχειρότητα, είναι ενδεικτική και αποκαλυπτική της ελαφρότητας του. Δεν διευκρινίζει εάν για τον όρο Μακεδονία στα σλάβικα θα έχει αντίρρηση. Άγνοια ή πονηριά ; και τα δύο λέω εγώ. Ο ψυχικός του κόσμος τον αθωώνει για τα προσωπικά προβλήματα που έχει στις κοινωνικές του σχέσεις, δεν τον απαλλάσσει όμως για τις πολιτικές του ασυναρτησίες.

  2. Όσον μας αφορά, θέλουμε να τονίσουμε ότι η ενημέρωση, δεν γίνεται με «μορφωτικά» κριτήρια και δεν απευθύνεται μόνο σε «αυθεντίες». Ο Δήμαρχος Στυλίδας είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, εκλεγμένο και μιλάει επώνυμα. Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να συμφωνεί ή να διαφωνεί μαζί του, όπως και να εκφράζει τη δική του άποψη, όπως κάνατε κι εσείς…

Αφήστε μια απάντηση