Παρουσίαση βιβλίου για τον Καμπιζιώνη στις 25 Ιούνη στη Λαμία

share on:

Οι εκδόσεις «Αφιερώματα» οργανώνουν το πρωί (11.00) της Κυριακής 25 Ιούνη στη Λαμία (ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ) την παρουσίαση του νέου τους βιβλίου με τίτλο «Χαριστήριον εις τον καθηγητήν ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ» του συγγραφέα-δημοσιογράφου κι εκδότη Δημήτρη Ζάχου.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο Πανεπιστημιακός καθηγητής Φιλοσοφίας Ανδρέας Καμπιζιώνης που είναι το τιμώμενο πρόσωπο του βιβλίου.

Την παρουσίαση θα κάνουν η φιλόλογος Χριστίνα Μήτσιου, ο Συνταγματολόγος Επικ. Καθηγητής του Παντείου Λάμπρος Μπαμπαλιούτας και ο γιατρός-Λογοτέχνης-Ποιητής Θανάσης Κρουστάλης.

Ο Ανδρέας Καμπιζιώνης, όπως επισημαίνει ο κ. Μπαμπαλιούτας, «…όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς πρεσβευτές του Στερεοελλαδίτικου λόγου παγκοσμίως. Ο σεβασμός και η αγάπη του για τη μητέρα πατρίδα, ο σεβασμός και η αγάπη του για τη Στερεά Ελλάδα, αποτελούν για όλους μας που διακονούμε μακριά της, ηθική κληρονομιά που θα πρέπει να μεταβιβάσουμε, θερμή φλόγα , που θα πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενεές αλλά και πρότυπα ζωής σε αυτούς που διαχειρίζονται και θα διαχειριστούν τις ζωές μας αλλά και τις ζωές των παιδιών μας»

Αφήστε μια απάντηση