Παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου «Φάος» τού Γ. Σαγιά

share on:

Ο εκπαιδευτικός και Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων (Πορτοκαλί-Σύγχρονη Πόλη) Γιώργος Σαγιάς παρουσιάζει την Δευτέρα 19 Ιούνη στις 19.30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Φάος».

Παρουσιαστές θα είναι οι:

-Κική Νικοπούλου, ποιήτρια, πρόεδρος τού Ομίλου Λογοτεχνών και Συγγραφέων Φθιώτιδας.

-Ειρήνη Σόλια, φιλόλογος, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γλωσσολογία.

-Παναγιώτης Στεφανής, μαθηματικός, πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος τού Παραρτήματος Φθιώτιδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

-Ιωάννης Τσουράκης, φιλόλογος, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία.

Τις απαγγελίες των ποιημάτων θα κάνουν οι:

-Απόστολος Ρούσκας, ηθοποιός, πτυχιούχος τής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ με ΜΔΕ στη Φιλοσοφία της Θεολογίας.

-Φωτεινή Φύκα, Δ.Υ., ηθοποιός, πολιτική επιστήμων με ΜΔΕ στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων.

Συντονισμός εκδήλωσης:

-Ρίτα Καραγιώργου, Ι.Υ., ηθοποιός, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής τού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

***  Το καινούργιο βιβλίο του Γ.Σαγιά  είναι το 5ο κατά σειρά κι έχει ως χαρακτηριστικό ότι πολλά ποιήματα αναφέρονται στη Λαμία και στη Φθιώτιδα, τιμώντας και υμνώντας την γενέθλια γη.

Αφήστε μια απάντηση