Πλήρωσε ακριβά ο Ολυμπιακός τα επεισόδια με την ΑΕΚ

Δεν γλίτωσε τη βαριά ποινή ο Ολυμπιακός, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του μετά το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Α’  Εθνική.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε την ΠΑΕ με αφαίρεση τριών βαθμών, και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Επίσης, επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών χωρίς θεατές στο γήπεδό του.

Μετά την απόφαση αυτή, ο Ολυμπιακός έπεσε στους 40 βαθμούς και βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και 6 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κι έναν αγώνα λιγότερο.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αγωνιστούν κόντρα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό χωρίς τους οπαδούς τους.

Η απόφαση όπως ανακοινώθηκε, έχει ως εξής:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση