Πλήρωσε «παλιές αμαρτίες» 705.000 ευρώ ο Δήμος Στυλίδας

share on:

Δικαιώθηκαν τελεσίδικα οι πρώην εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Στυλίδας και ΔΕΠΟΙΖΩ και εισέπραξαν από το ταμείο του Δήμου το ποσό των 705.000 ευρώ.

Σχετικά ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Από τις ενέργειες των πρώην δημοτικών αρχών που ξεκινούν από το 2002 έως το 2006, με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις οι πρώην εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑΣ & ΔΕΠΟΙΖΩ, χθες κατέσχεσαν και πήρανε από τα διαθέσιμα του Δήμου 704.555,80 ευρώ.

Υ.Γ.1 : Καταλαβαίνετε στη παρούσα φάση αγαπητοί συνδημότες σε πόσο δυσχερή κατάσταση βρισκόμαστε. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε απτόητοι.

Υ.Γ.2 : Βεβαίως, οι εργαζόμενοι έπραξαν σωστά σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες του εργατικού δικαίου και είμαστε και εμείς απόλυτα σύμφωνοι ότι τα δεδουλευμένα των εργαζομένων πρέπει να καταβάλλονται, απλά καυτηριάζουμε για πολλοστή φορά λαθεμένες τακτικές πρώην δημοτικών «αρχόντων» που κατέστρεψαν το Δήμο Στυλίδας.

Γι αυτό παρακαλείστε πολύ όλοι οι δημότες να ενημερώνεστε ώστε να γνωρίζετε τι έχει γίνει, τι γίνεται και να μην επιστρέψετε σε μοιραία λάθη και πρόσωπα, τακτικές και πολιτικές κουλτούρες του παρελθόντος».

 

 

Αφήστε μια απάντηση