Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών: Το φιλανθρωπικό έργο συνεχίζεται

share on:

Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες, πριν τα Χριστούγεννα, το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών αναγγέλλει το BAZAAR, τη Μεγάλη Φιλανθρωπική μας Αγορά, με χριστουγεννιάτικα δώρα και καλούδια, σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, όπως όλη η χρονιά που πέρασε. Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας δεν έγιναν.

Το BAZAAR που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, αποτελεί ωστόσο, την κύρια πηγή εσόδων για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες, τη στήριξη νέων που σπουδάζουν, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, οικογένειες που βρίσκονται σε μεγάλη ένδεια και περιμένουν τη δική μας βοήθεια για να επιβιώσουν.

Σ’ αυτή την κακή συγκυρία απευθυνόμαστε στα αλληλέγγυα και ανθρωπιστικά αισθήματα, ώστε, όλοι μαζί να κρατήσουμε τον κοινωνικό ιστό συνεκτικό και τους ανθρώπους που πλήττονται καίρια, όρθιους, μέχρι να περάσει αυτή η απροσδόκητη υγειονομική κρίση, και να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή μας.

Οποιαδήποτε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία.

Εμπιστευόμαστε σε εσάς τη συνέχιση του φιλανθρωπικού μας έργου και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας. Κι εμείς είμαστε εδώ να προσφέρουμε όπως πάντα στους αδύναμους που έχουν την ανάγκη μας στην κοινωνία, στον πολιτισμό, με την ευχή όλα να γίνουν περαστικά και να πορευτούμε υγιείς, ασφαλείς και γεμάτοι αγάπη και δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση