Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που «φλερτάρει» με την 7άδα;…

share on:

Η αύξηση της ποσόστωσης των γυναικών στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών και Αυτοδιοικητικών εκλογών, από το 1/3 που ήταν μέχρι τώρα, στο 40%, φέρνει ανατροπές στα ψηφοδέλτια των Εθνικών εκλογών, οι οποίες αν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Η εξέλιξη αυτή βάζει φωτιά στα ψηφοδέλτια των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Όπως για παράδειγμα της ΝΔ στη Φθιώτιδα, η οποία έψαχνε να βρει τη 2η γυναίκα που θα συμμετάσχει στην 7άδα και τώρα θα αναγκαστεί να ψάχνει και για 3η!

Οι τελευταίες πληροφορίες από το κόμμα, λέμε ότι πέρα από την Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, που θεωρείται σίγουρη, και την Βάσω Παλαιολόγου που αναμένεται να εκπροσωπήσει τη Λοκρίδα, το τρίτο πρόσωπο που συζητείται για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, φέρεται να είναι η σημερινή Αντιδήμαρχος Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη, που είναι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη για τον Δήμο Λαμιέων. Η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το θέμα, όμως η φημολογία, ειδικά το τελευταίο διάστημα, γύρω από το όνομά της, είναι ιδιαίτερα έντονη, κάτι που δημιουργεί ανατροπές όσον αφορά τους άνδρες που αναμένονταν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι μία ακόμη γυναίκα έχει «παίξει» για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, που αυτή τη στιγμή έχει ενταχθεί  στην ομάδα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού. Ο λόγος για την Ευθυμία Αργυροπούλου, που όμως δεν έχει σταματήσει να καλοβλέπει το κοινοβούλιο

Όπως φαίνεται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη ΝΔ θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι το ανδρικό τμήμα του ψηφοδελτίου, έχει αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσει ως προς τα δύο πρόσωπα (Σταϊκούρας, Οικονόμου) ενώ οι άλλες δύο θέσεις έχουν 4 «διεκδικητές» (Γιαννόπουλος, Κοτρωνιάς, Χειμάρας, Παπαποστόλου).

Αφήστε μια απάντηση