Πορεία στο κέντρο της Λαμίας για τη Μαυρομαντήλα

share on:

Συνεχίστηκαν σήμερα οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής και της Μεγ. Βρύσης για το θέμα του hot spot στη Μαυρομαντήλα, με αυτοκινητοπομπή από την Αγία Παρασκευή μέχρι το κέντρο της Λαμίας και το Δημαρχείο.

Οι κάτοικοι με κάθε είδους όχημα, πέρασαν από τις γειτονικές κοινότητες, έφτασαν στο κέντρο της πόλης με μαύρες σημαίες και κορναρίσματα, διέσχισαν όλες τις πλατείες και κατέληξαν στο Δημαρχείο, όπου άνοιξαν πανό διαμαρτυρίας.

Μετά από λίγο συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θύμιο Καραίσκο, ο οποίος προσέρχονταν στο χώρο για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και είχαν για αρκετή ώρα έναν διάλογο μαζί του στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, ζητώντας του να αρνηθεί την κατασκευή οποιουδήποτε hot spot στη Μαυρομαντήλα.

Ο κ. Καραίσκος προσπάθησε να τους καθησυχάσει τονίζοντας ότι ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο και δίνοντας υποσχέσεις για διάλογο με όλους τους τοπικούς φορείς. Φαίνεται όμως ότι δεν τους έπεισε, αφού όπως δήλωσαν οι κάτοικοι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την τελική δικαίωση.

Μάλιστα αύριο Τετάρτη ετοιμάζουν ισχυρή παρουσία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση