Προβλήματα στους δρόμους από το μπουρίνι που έπληξε τη Φθιώτιδα

share on:

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικράτησαν σήμερα στη Φθιώτιδα, με τη βροχόπτωση να έχει δημιουργήσει ποταμούς κόβοντας την συγκοινωνία τουλάχιστον σε δύο σημεία.

Το μεσημέρι ξεχείλισε χείμαρρος στο Αυλάκι και οι λάσπες  κάλυψαν  το οδόστρωμα της ΠΕΟ Λαμίας – Βόλου, με συνέπεια να κοπεί η κυκλοφορία για δεκάδες νταλίκες που κινούνταν στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Η αστυνομία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο και την εκτρέπει στην εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης.

Ακόμη στην ΠΕΟ Λαμίας – Λιβαδειάς λίγο πριν την Αμφίκλεια, στο ύψος του οικισμού Άνω Καλύβια, υλικά τα οποία μεταφέρθηκαν από χείμαρρο, έχουν μείνει στο οδόστρωμα και έχουν διακόψει την κυκλοφορία. Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Φθιώτιδας  έσπευσαν στο συγκεκριμένο σημείο και  απελευθέρωσαν  το δρόμο από τις φερτές ύλες.

Παράλληλα παρόμοια φαινόμενα ελιχαμε και  στη Δυτική Φθιώτιδα χωρίς όμως να δημιουργηθούν σοβαρά  προβλήματα.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης «…στα δύο σημεία ενεργούν μηχανοκίνητα με την επίβλεψη της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φθιώτιδας.
Η πρόβλεψη για τη διάρκεια του φαινομένου είναι μέχρι ώρα 20.00 απόψε και συνιστούμε στους οδηγούς να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!».

Αφήστε μια απάντηση