Προβολή ταινίας την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο

share on:

Ο φετινός Μάιος, με τον οποίο η Κίνηση κλείνει 5 γεμάτα χρόνια πολύπλευρων δράσεων από την ίδρυσή της και την πρώτη απευθείας διάθεση το 2013, ξεκίνησε με την 41η διάθεση προϊόντων και συνεχίζεται με μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση πολιτισμού και προβληματισμού, με την προβολή της ταινίας USSAK και συζήτηση με τους δημιουργούς της.

Η εκδήλωση αυτή, είναι η πρώτη στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας ευρείας συνεργασίας συλλόγων και συλλογικοτήτων της περιοχής, για να αλληλοϋποστηριχθούν οι δράσεις της Κίνησης και παράλληλα να αναδειχτούν και να αντιμετωπιστούν ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή και την κοινωνία γενικότερα.

Έτσι μετά από σειρά επαφών, συνδιοργανώνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση με: την ΚΟΙΝΣΕΠ Παλαιοβράχα, τον Όμιλο Φίλων του Δάσους Λαμίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Παλαιοβραχινών, την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας, την Πρωτοβουλία Κατά των Πλειστηριασμών και τους Σποροφύλακες της Λαμίας.

Η προβολή θα γίνει την Παρασκευή 18 Μάη στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, με ελεύθερη είσοδο.

Αμέσως μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Κυριάκο Κατζουράκη και την σεναριογράφο και ηθοποιό Κάτια Γέρου.

Αφήστε μια απάντηση