Πολιτική

Προτάσεις από τον Λαμιώτη Φώτη Γώγουλο στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Ολοκληρώθηκε το 12ο συνέδριο της Οργάνωσης – Η Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων – Ποιός είναι ο νέος πρόεδρος – Δείτε όλα τα ονόματα που εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που διήρκεσε τρεις ημέρες.

Μεταξύ των συνέδρων που μίλησαν αυτό το τριήμερο, ήταν και ο Λαμιώτης, ο Φώτης Γώγουλος, ο οποίος είπε:

«Με μεγάλη μου χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ να μοιραστώ μαζί σας κάποιες ανησυχίες μου όσον αφορά τον ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της νεανικής επιχειρηματικότητας, τις προκλήσεις που αυτές καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης τους.

Είμαι βέβαιος ότι το πρόβλημα αυτής της χώρας δεν βρίσκεται στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων και ιδεών, ούτε στην εύρεση χρημάτων για υλοποίηση αυτών.

Λόγο της επαγγελματικής μου ιδιότητας μπορώ να καταλάβω ακριβώς τα προβλήματα των επιχειρήσεων και την πραγματική οικονομία από μέσα.

Είμαι υπαλληλος λογιστικού γραφείου στο οποίο βλέπω καθημερινά επιχειρήσεις να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις… επιχειρήσεις που στο τέλος του μήνα καλούνται να πληρώσουν,

Εργοδοτικές Εισφορές

Ασφαλίστηκα Ταμεία

Φόρους Εισοδήματος

Επικουρικά Ταμεία

Βεβαιωμένες Οφειλές

Φ.Π.Α.

Δημοτικά Τέλη    κ.α.  κ.α.

Και αυτά είναι μόνο οφειλές προς το δημόσιο και δεν έχω αναφέρει τις πληρωμές προσωπικού, λειτουργικών εξόδων, ενοίκια, λογιστήρια, ρεύματα, νερά, κ.ο.κ.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα οι αρμόδιοι να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να εντοπίσουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα ;;;

Οι νέοι επαγγελματίες είναι απαραίτητοι για όλες αυτές τις αλλαγές που χρειαζόμαστε, αφού πρώτα έχει γίνει σημαντική μείωση των ασφαλιστικών εισφορών η οποία οδηγεί και στην καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας ή ψεύδη απασχόληση ή μερικώς δηλωμένη εργασία (ως προς το ωράριο και την αμοιβή των εργαζομένων).

Η χώρα θα πρέπει να στηρίξει και να επενδύσει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τα προβλήματα των οποίων διογκώθηκαν τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Προτείνω την δημιουργία κέντρων κατεύθυνσης νέων επαγγελματιών με απόλυτο και όχι κατά προσέγγιση τρόπο όσον αφορά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και όχι μόνο.

Επίσης, έχει μεγάλη σημασία να μην οδηγούνται όλοι οι νέοι προς την ίδια κατεύθυνση, να γνωρίζουν τις ελλείψεις που υπάρχουν σε κάθε τόπο σε κάθε πόλη.

Εν συνεχεία, να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο φορολογικών απαλλαγών, συνολικά ή εν μέρη, των επιχειρήσεων που δημιουργούνται από νέους.

Σίγουρα η υιοθέτηση μιας αναπτυξιακής πολιτικής προϋποθέτει γενναίες αποφάσεις, σημαντικές τομές, συνθέτες διαδικασίες, μα και τη δυναμική συμβολή της νέας γενιάς. Θα ήταν λοιπόν, φρόνιμο να δωθεί η ευκαιρία στους νέους, μέσω της νεανικής επιχειρηματικότητας, να αποδείξουν έμπρακτα τις δυνάμεις τους, να ξεδιπλώσουν τις ιδέες και τις δεξιότητες τους, δραστηριοποιούμενοι σε ένα διαυγές, ευέλικτο και ξεκάθαρο επιχειρηματικό φορολογικό τοπίο.

Ευελπιστώ, πως είναι απλώς θέμα χρόνου η υιοθέτηση κάποιων προτάσεων από τις προαναφερθείσες.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ, που είστε ενεργοί πολίτες, που ανησυχείτε για το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας, αυτού του τόπου»

 

Διακήρυξη Αρχών και Θέσεων

Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με την επικύρωση της Διακήρυξης Αρχών και Θέσεων.

Ειδικότερα:

Εμείς, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, νέοι πολίτες  που μοιραζόμαστε κοινές αξίες και κοινό όραμα για την Ελλάδα, ερχόμαστε σήμερα, τρία χρόνια μετά την επανίδρυση της Οργάνωσης, να επικαιροποιήσουμε τις αρχές και τις θέσεις που θα αποτελέσουν τον οδικό χάρτη της επόμενης μέρας.

Είμαστε εδώ γιατί σκοπός μας είναι να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα που θα κοιτάζει με θάρρος το μέλλον.

Είμαστε εδώ γιατί συναισθανόμαστε το βάρος της παρακαταθήκης που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές, αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη να την παραδώσουμε ζωντανή και επίκαιρη στις επόμενες γενιές.

Είμαστε εδώ γιατί οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δεν αντιπροσωπεύουν, ούτε εξυπηρετούν τις ανάγκες και τους προβληματισμούς μας.

Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα που μας αξίζει.

Και είμστε εδώ γιατι θέλουμε να έχουμε όχι μόνο λόγο, αλλά να λάβουμε ενεργά μέρος στην προσπάθεια να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, γιατί ξέρουμε και μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τις βέλτιστες πολιτικές που απαιτούνται. 

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται εκατό μέρες από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τις εκλογές όπου οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν την αλήθεια αντί για τη διαστρέβλωση, το σχεδιασμό αντί για τα μεγάλα λόγια, το ρεαλισμό αντί για την αυταπάτη, τη μετριοπάθεια αντί για τα άκρα και, τελικά, την ενότητα αντί για το διχασμό. Για όλα αυτά, εξέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτοδύναμο πρωθυπουργό και έδωσαν στην κυβέρνησή του ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Η πρώτη περίοδος της νέας Κυβέρνησης απέδειξε ότι η δυνατότητες της πατρίδας μας δεν εξαντλούνται σε μια καλύτερη διαχείριση της κατάρρευσης, αλλά, αντίθετα, μπορούμε να πλησιάσουμε τα δυτικά πρότυπα και μάλιστα γρήγορα, αρκεί να διαθέτει η Κυβέρνηση βούληση, γνώση, ικανότητες και σχέδιο δράσης.

Δεν ξεχνάμε ότι όσα έχουν ήδη γίνει αποτελούν ένα μικρό μόνο ποσοστό όσων πρέπει να γίνουν για να αλλάξει αιώνα η Ελλάδα. Δεν παραγνωρίζουμε, όμως, και τα άμεσα αποτελέσματα αυτών των πρώτων ενεργειών της Κυβέρνησης, οι οποίες αποτυπώνονται θετικά τόσο στην ελληνική κοινωνία, όσο και στις διεθνείς αγορές.

Τα αποτελέσματα αυτής της πρώτης περιόδου πρέπει να αποτελέσουν οδηγό της συνέχειας, ώστε η Κυβέρνηση να ολοκληρώσει την τετραετία χωρίς ούτε μια μέρα χαμένη και χωρίς καμία υποχώρηση στις δεσμεύσεις της απέναντι στους πολίτες.

Σύνθημά μας είναι «το αύριο, τώρα». Και αυτό δεν συνιστά εκτός παραγματικότητας απαίτηση να κλείσουν σε μια μέρα εκκρεμότητες δεκαετιών. Περισσότερο είναι στόχος: στόχος να κάνουμε τα αναγκαία άλματα γρήγορα, με συνείδηση του επείγοντος.

Αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας σε δύο πυλώνες: από τη μία, ως εκείνοι που θα μεταφέρουν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους συνομηλίκους μας, που θα επιχειρηματολογήσουν και θα πείσουν τους νέους ανθρώπους για την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων· και από την άλλη ως εκείνοι που θα εξελίσσουν, αλλά και θα παράγουν πρωτογενώς πολιτικές που βελτιώνουν την καθημερινότητα όχι μόνο των νέων, αλλά όλων των πολιτών.

Θέλουμε και μπορούμε να βρεθούμε μπροστά από τον κομματικό μας φορέα, να είμαστε ακόμα πιο καινοτόμοι, ακόμα πιο τολμηροί στις θέσεις μας, διατηρώντας πάντα το στοιχείο του ρεαλισμού στις προτάσεις μας. Εξάλλου, ανήκουμε στη γενιά που διαθέτει όλα τα εφόδια για να ξεχωρίσει και παράλληλα έχει, χάρη στην πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον αναγκαίο χώρο για να δράσει στο κόμμα και στην κοινωνία.

Ταυτόχρονα, ενστερνιζόμαστε ως Οργάνωση το μήνυμα του νέου μας προέδρου Παύλου Μαρινάκη για μια «ΟΝΝΕΔ για όλους», η οποία θα απευθύνεται σε όλες τις νέες και όλους τους νέους, κάθε κοινωνικής και επαγγελματικής ομάδας, ακόμα και σε αυτούς που τελικά δεν θα ενταχθούν στις τάξεις της. Με λίγα λόγια, θέλουμε και μπορούμε να γίνουμε οι εκπρόσωποι των νέων στη Νέα Δημοκρατία και όχι οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας στους νέους.

Για το λόγο αυτό δίνουμε έμφαση σε ζητήματα ψηφιακής διακυβέρνησης, επιχειρηματικότητας, κράτους δικαίου και παιδείας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραμελούμε τους υπόλοιπους τομείς.

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση δεν είναι κάτι που έρχεται, αλλά μια υφιστάμενη πραγματικότητα, η παρακολούθηση της οποίας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις προοπτικές κάθε χώρας. Οι εκκρεμότητες της Ελλαδας σε αυτό τον τομέα είναι τεράστιες, όμως μπορούν να καλυφθούν με την κατάλληλη εκμετάλλευση του πλούσιου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουμε και την υιοθέτηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών.

Η χώρα χρειάζεται περισσότερες και καλύτερες δουλειές που θα ανταποκρίνονται στις γνώσεις και τις δεξιότητές μας. Για να γίνει αυτό απαιτούνται επενδύσεις τόσο στον τομέα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, όσο και στις πιο «παραδοσιακές» δομές του επιχειρείν. Αυτό απαιτεί ένα περιβάλλον που θα επιτρέπει στις υπηρεσίες αυτές να ανθισουν, χωρίς να τις πνίγει με υπέρμετρους φόρους και εισφορές.

Η πρόσφατη εμπειρία της κοινωνικής αστάθειας κατέδειξε πόσο επιτακτική είναι η κοινωνική ειρήνη για μια ευνομούμενη και αναπτυσσόμενη πολιτεία. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ισχυροποιηθούν οι δύο πυλώνες του κράτους δικαίου, δηλαδή η δικαιοσύνη και η ασφάλεια. Τα άβατα δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία. Σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας πρέπει να κυριαρχεί η ελευθερία εντός των ορίων που θέτει ο νόμος και όχι η ισχύς κάθε θορυβώδους μειοψηφίας.

Τέλος, όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης πρέπει να υπηρετούν το στόχο της δημιουργίας παραγωγικών επαγγελματιών και υπεύθυνων πολιτών, οι οποίοι θα αντιλαμβάνονται και θα αξιοποιούν τις δεξιότητές τους, έχοντας ταυτόχρονα ανοιχτούς ορίζοντες.

Κλείνοντας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι αντιλαμβανόμαστε τα πάνω από 70.000 μέλη μας ως ευθύνη απέναντι σε κάθε ένα προσωπο ξεχωριστά. Χρέος μας είναι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και να δικαιώσουμε την επιλογή τους να δραστηριοποιηθούν πολιτικά δίπλα μας. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις όλων των Ελλήνων και από πλευράς μας θα δώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας για να πετύχουμε την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας.

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η οποία διαπίστωσε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι αυτή του Παύλου Μαρινάκη, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 35 εδ. γ’ του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, ανακοινώθηκε ότι νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παύλος Μαρινάκης.

Μετά την ανακήρυξή του, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ΟΝΝΕΔίτισες και όλους τους ΟΝΝΕΔίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν σήμερα και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Από σήμερα ξεκινάμε να υλοποιούμε το σύνθημά μας, που είναι ΟΝΝΕΔ για όλους, γιατί θέλουμε όχι απλά να εκφράσουμε τα 70.000 μέλη μας, αλλά όλους τους νέους, αυτούς που έμειναν και αυτούς που αναγκάστηκαν να φύγουν.

Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία».

Αυτοί εκλέχτηκαν στην Κεντρική  Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τους εκλεγμένους στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των εκπροσώπων της Οργάνωσης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το μαζικότερο συνέδριο στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκε με μια άρτια οργανωμένη εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή των συνέδρων είναι το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα αυτών των αρχαιρεσιών και είναι το καλύτερο αποτέλεσμα ενός τριημέρου γεμάτου πολιτική ουσία. Το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ προμηνύει τις πιο ένδοξες ημέρες τόσο για την Οργάνωση, όσο και για τους νέους της χώρας μας και για όλους τους πολίτες. Θα ήθελα να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους μας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για την Ελλάδα που μας αξίζει».

Για την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ έλαβαν:

1              ΜΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου         1167

2              ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ του Νικολάου        1056

3              ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του Εμμανουήλ      943

4              ΤΣΙΑΓΚΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου     938

5              ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΕΝΗ του Χαράλαμπου             892

6              ΣΙΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σπυρίδωνος                  890

7              ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου     883

8              ΦΙΣΚΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Χρήστου                                   869

9              ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αντωνίου                 841

10           ΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου                      828

11           ΝΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αναστασίου                                820

12           ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΡΦΕΥΣ του Γεωργίου                               803

13           ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Φωτίου 772

14           ΓΟΥΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Αριστοτέλη                     766

15           ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Ελευθερίου         731

16           ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου                   714

17           ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χαράλαμπου             711

18           ΣΤΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου                  708

19           ΚΑΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Σταματίου                           672

20           ΛΕΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Κωνσταντίνου                   645

21           ΜΠΡΟΖΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Γεωργίου                        638

22           ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ανδρέα                     630

23           ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αθανασίου            628

24           ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Δημητρίου                   624

25           ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου                 603

26           ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου               581

27           ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνος                       549

28           ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σταύρου                         541

29           ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αποστόλου                      538

30           ΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μουσταφά       537

31           ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Εμμανουήλ                  534

32           ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Βασιλείου 518

33           ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου                           506

34           ΚΟΡΩΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη                           498

35           ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ                   488

36           ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου                 486

37           ΑΒΑΡΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου                  483

38           ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Περικλή        482

39           ΠΕΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σωτηρίου                            481

40           ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Μιχαήλ                        478

41           ΣΚΙΑΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Νικολάου      475

42           ΑΒΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αλεξίου                             474

43           ΠΑΤΣΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου                        471

44           ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ιωάννη                    467

45           ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Βασιλείου                   465

46           ΛΙΑΛΙΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου                       458

47           ΞΙΟΥΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αγγέλου                               451

48           ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου                           449

49           ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου           446

50           ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑ του Γεωργίου                      441

51           ΗΛΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Λαζάρου                     438

52           ΤΣΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου             438

53           ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη                    431

54           ΓΚΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου                     430

55           ΑΥΓΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Άλκη                                    427

56           ΜΑΛΑΣΙΔΗ ΦΛΩΡΑ του Πολυχρόνη                         424

57           ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου          410

58           ΔΗΜΗΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου                 409

59           ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Ανδρέα                        406

60           ΓΙΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ισίδωρου                               405

61           ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του Κωνσταντίνου              404

62           ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μαρίνου           403

63           ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου       403

64           ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Θεοδώρου     401

65           ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη              398

66           ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Χρήστου                 397

67           ΜΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΙΣΑΡ του Φωτίου               395

68           ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΗΝΑΣ του Εμμανουήλ                     391

69           ΠΙΤΕΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Νικολάου                          391

70        ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΔΟΡΥΜΑΧΟΣ του Παντελεήμονος      390

71           ΚΕΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σάββα                                  386

72           ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Σταύρου                    379

73           ΚΟΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου           374

74           ΚΑΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου                                 373

75           ΜΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Ιωάννη                       372

76           ΚΩΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Χρήστου                                      370

77           ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ του Μιχαήλ                                369

78           ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Θεμιστοκλής            360

79           ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου    353

80           ΣΤΑΜΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ του Σπυρίδωνος                      351

81           ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου 345

82           ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Χρήστου                    345

83           ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ του Ευάγγελου                 342

84           ΝΤΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου                      341

85           ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Διονυσίου                 339

86           ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρυσοστόμου                 339

87           ΚΟΛΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Γεωργίου                     324

88           ΤΡΕΒΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου                           322

89           ΠΡΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου                                    314

90           ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ του Αντωνίου                     312

91           ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Παναγιώτη                       310

92           ΚΟΤΟΦΩΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη                  307

93           ΜΕΤΙΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου           302

94           ΖΟΥΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου           291

95           ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου                                 288

96           ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ του Χρήστου                          285

97           ΗΡΕΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Παναγιώτη-Νεκτάριου               283

98           ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Δημητρίου                      280

99           ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου                             274

100         ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη                      269

101         ΠΕΠΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου                     267

102         ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη                   263

103         ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Ευάγγελου       261

104         ΧΑΤΖΗΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του Ξενοφόντος 259

105         ΜΠΟΣΓΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου              258

106         ΣΑΝΤΟΖΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΙΩΣΗΦ του Κωνσταντίνου  258

107         ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Γεωργίου                      253

108         ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη                           248

109         ΔΡΕΠΑΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σταύρου                    248

110         ΧΑΡΙΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ του Θεοδώρου                             246

111         ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Σωτηρίου                      245

112         ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΝΑ του Αργυρίου   244

113         ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου           242

114         ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Δημητρίου              241

115         ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Νικολάου            239

116         ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη                                    234

117         ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη                      232

118         ΜΠΟΤΡΟΜΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου   230

119         ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του Γεωργίου                    223

120         ΓΚΙΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη                      211

Για τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ έλαβαν:

1              ΔΗΓΚΑΣ ΑΓΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου            734

2              ΚΑΡΑΣΑΡΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ανδρέα                       718

3              ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γρηγορίου                   621

4              ΒΡΕΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του Αποστόλου                               602

5              ΜΙΧΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Δημοσθένη                      571

6              ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου                   567

7              ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χριστοδούλου      528

8              ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου           517

9              ΓΡΥΛΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου                    497

10           ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθανασίου                 491

11           ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Νικολάου     471

12           ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αναστασίου    443

13           ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ του Ιωάννη                      402

14           ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου       388

15           ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Αναστασίου                 357

Σχετικές αναρτήσεις

Ικανοποίηση στη ΝΕ Φθιώτιδας – Στην ΚΕ ο Γιάννης Σαρακιώτης

efthia

Κανόνες στις δομές παιδικής προστασίας

efthia

Σαρακιώτης: Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. παραδίδει και επισήμως τα “κλειδιά” της χώρας

efthia
Φόρτωση....

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο