Πρωινή επίσκεψη Αναγνωστάκη στον Δήμαρχο Λαμιέων

share on:

Το ΓΓ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο κ. Αναγνωστάκης συνοδεύονταν από όλη σχεδόν την ομάδα των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων που κατεβαίνουν στη Φθιώτιδα.

Οι δύο πλευρές  αντάλλαξαν απόψεις για το ρόλο της αυτοδιοίκησης στο νέο σύνθετο και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνουν οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε και στον αναβαθμισμένο ρόλο που θα πρέπει να έχει η Λαμία σαν έδρα της Περιφέρειας αλλά και γενικότερα στα θέματα αυτοδιοίκησης που απασχολούν και τους δύο βαθμούς.

Υπήρξε συμφωνία και από τις δύο πλευρές στην ανάγκη ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, ώστε να μπορέσει να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί ουσιαστικά ο ρόλος της προς όφελος του πολίτη.

Συνάντηση με Συλλόγους κι επίσκεψη στη Στυλίδα

 

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης και τον Σύλλογο Παλαιών Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού

Το βράδυ βρέθηκε στην πλατεία της Στυλίδας. Εκεί συνομίλησε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, για το μέλλον της Περιφέρειας και της Φθιώτιδας.

Δείτε στη συνέχεια κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις χθεσινές επαφές:

Αφήστε μια απάντηση