Πρώτο τεστ θετικό για τα κορίτσια του ΑΟ Λαμίας

share on:

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες στο Χαλκιοπούλειο η ομάδα Γυναικών βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα της προΑ1, αντιμετωπίζοντας την ΕΑ Λάρισας, την οποία κέρδισε εύκολα με 3-1 σετ.

Ο Ηλίας Αγγέλης έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του για την ανανεωμένη του ομάδα, αν και όπως τόνισε και ο ίδιος είναι νωρίς ακόμη, αφού ο ΑΟΛ θέλει πολύ δουλειά για να παραταχθεί ανταγωνιστικός στο νέο μαραθώνιο.

Τα κορίτσια του ΑΟΛ ανώτερα, προηγήθηκαν άνετα 3-0 και στη συνέχεια παίχτηκε ένα ακόμη σετ, όπου χρησιμοποιήθηκαν και οι πιο μικρές αθλήτριες οι οποίες παρά το γεγονός ότι το έχασαν πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκειά του αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο τεχνικός της Λαμιώτικης ομάδας χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια που έιχε στη διάθεσή του πλην της Χάιδως Πατερέκα και της Σπυριδούλας Κίσσα που απουσίαζαν δικαιολογημένα.

Ειδικότερα στο χθεσινό φιλικό έπαιξαν: Σαββίδου, Καϊμάκη, Φαλέγκα, Μπούκουρα, Τσιλαλή, Κόμνου, Κιουτσιούκη, Πανοπούλου, Παπαμίχου, Υφαντή, Τσιούμα, Μάρκου, Κλέτσα.

Τα σετ: 25-6, 25-21, 25-19, 21-25

Να δούμε τι δήλωσαν μετά το τεστ ο προπονητής Ηλίας Αγγέλης και η ακραία Μαρία Μπούκουρα:

Αφήστε μια απάντηση