Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στη Φθιώτιδα

share on:

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ: Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, αύριο Δευτέρα 18/1/2021 θα λειτουργήσουν από την 10η πρωινή ώρα σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ: Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας αποφασίζει για τη Δευτέρα 18-1-2021 :

  • Την αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών όλου του Δήμου.
  • Την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Αμφίκλειας.
  • Την μετάθεση έναρξης των Σχολικών Μονάδων Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας την 10η πρωινή.

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Ο Δήμαρχος Δομοκού αποφασίσει τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Θεσσαλιώτιδος και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού, για τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ: Σε συνέχεια της απόφασης του Δημάρχου Δομοκού, κ. Λιόλιου Χαράλαμπου, για αναστολή λειτουργίας των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Δομοκού, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και μετά από σχετική ενημέρωση της Διευθύντριας Π.Ε. Φθιώτιδας, κας Χουλιάρα – Σιδερά Παναγιώτας, προς τους Διευθυντές των Σχολείων, τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Δομοκού θα λειτουργήσουν μέσω της εξΑΕ και βάσει της σχετικής ΥΑ, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ: Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων σύμφωνα με την απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας λόγω του παγετού που επικρατεί, ενημερώνει ότι την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά & Νηπιαγωγεία) θα γίνει στις 10.00 πμ. Ενώ η έναρξη λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Δήμου θα διατηρηθεί κανονικά στο καθορισμένο ωράριο τους. Οι υπηρεσίες καθαριότητας και πολιτικής προστασίας μεριμνούν συνεχώς για την ασφαλή προσπέλαση σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ο Δήμαρχος Λοκρών αποφασίζει ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών ήτοι τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου από την 10η πρωινή ώρα. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λοκρών θα λειτουργήσουν κανονικά

***   Οι Δήμοι Μακρακώμης και Στυλίδας δεν έχουν μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, κοινοποιήσει τις αποφάσεις τους.

Αφήστε μια απάντηση