Πως θα λειτουργήσουν την Τρίτη τα Δημοτικά σχολεία

share on:

Τρεις Δήμοι της Φθιώτιδας, ανακοίνωσαν απόψε τις αποφάσεις τους για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Τρίτη, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού, αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, και Ξυνιάδας και του Παιδικού Σταθμού Δομοκού, για την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.

Τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας και ο Παιδικός Σταθμός Νέου Μοναστηρίου θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ: Λόγω του παγετού που επικρατεί, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου (Δημοτικά & Νηπιαγωγεία) θα γίνει στις 10.00. Ενώ οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων, λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για την ασφάλεια των παιδιών και με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων καθώς και τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 θα υπάρξει μετάθεση της ώρας έναρξης λειτουργίας στις 10:00 όλων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Διευρυμένου Δήμου Στυλίδας.

Ανάλογα θα προσαρμοστούν και τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών ώστε να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφαλής μετακίνησή τους.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Στυλίδας θα λειτουργήσουν κανονικά προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς.

Αφήστε μια απάντηση