Π. Παπαϊωάννου: «Θα κάνουμε δύο καλές μεταγραφές»

share on:

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά το σημερινό φιλικό κμε τον Βόλο έκανε δηλώσεις σχετικά με τα μεταγραφικά της ομάδας, αλλά και για την επικείμενη τηλεοπτική συμφωνία με την ΕΡΤ.

Για τα τηλεοπτικά ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε:

 «Από ότι φαίνεται και μετά την συνάντηση με τον Υπουργό και με το αυριανό συμβούλιο της Α’  Εθνικής, φαίνεται πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο υπουργός πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και κατάλαβε πως το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας και πιστεύω πως και το κράτος δεν χάνει από το ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή, καθώς έχει έσοδα από φόρους, στοιχηματικές εταιρείες και από άλλα συναφή.

Οπότε πιστεύω πως έκανε το σωστό και αυτό θα το δείξει και η συνέχεια. Από εκεί και πέρα θέλω να τονίσω πως ήταν λάθος σε παλιές διοικήσεις ομάδων και στην Α’  Εθνική παλαιότερα, που σπάσανε την κεντρική διαχείρηση και βλέπετε την κάθε ομάδα να βρίσκεται έρμαιο του κάθε ιδιοκτήτη καναλιού ή του κάθε ιδιοκτήτη πλατφόρμας.

Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο, πιστεύω όμως ότι αύριο όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουμε ένα αίσιο τέλος», είπε αρχικά.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τα χρήματα που θα λάβει ο ΠΑΣ Λαμία υποστήριξε: «δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος ή απογοητευμένος, υπολογίστηκαν με κάποιο τρόπο, που σίγουρα κάποιοι θα είναι πιο ικανοποιημένοι ή κάποιοι άλλοι δυσαρεστημένοι, αυτό δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Αυτό που προείχε πρώτα είναι να βρουν οι ομάδες τηλεοπτική στέγη. Πιστεύω όμως πως όλες οι ομάδες θα είναι ικανοποιημένες. Η Λαμία αν ήταν άλλες εποχές θα έπαιρνε γύρω στο 1.800.000€, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα είναι περίπου 1.400.000€. Δεν είναι αμελητέο ποσό, αλλά βέβαια δεν καλύπτει και το μπάτζετ και τα έξοδα της ομάδας. Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να την στηρίξουν και οι φίλαθλοι και η τοπική κοινωνία. Αν θέλουμε να έχουμε ομάδα και να χαιρόμαστε αυτό το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο, το οποίο είναι ο «βασιλιάς» των ομαδικών αθλημάτων θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε και να βοηθάμε».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά: «Το έχω πει πάλι, είμαι κατά των ηχηρών ονομάτων. Τα μεγάλα ονόματα και ειδικά ποδοσφαιριστές, να το πω και λαϊκά έχουν τελειώσει τα «ψωμιά» τους  και δεν μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα. Σίγουρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε δύο καλές μεταγραφές, διότι τις χρειάζεται η ομάδα και αυτό το βλέπουμε όλοι».

Αφήστε μια απάντηση