Σήμερα το 9o Ράλι Σπριντ Μπράλου με 31 συμμετοχές

share on:

Με την διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου άρχισε το πρόγραμμα του αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν 31 πληρώματα!

Οι πρώτοι αγωνιστικοί ήχοι από τους κινητήρες  έχουν ήδη ενόψει του 9ου Ράλι Σριντ Μπράλου το οπόιο θα διεξαχθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, θπό την διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας» και περιλαμβάνει δυο περάσματα της φημισμένης Ειδικής Διαδρομής «Μπράλος – Σκαμνός» μήκους 15,60 χιλιομέτρων.

Με τα περισσότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα να περνούν τον προαιρετικό Τεχνικό και Διοικητικό Ελέγχο χθες στις εγκαταστάσεις “Group Karellis”, ξεκίνησε το πρόγραμμα του 9ου Ράλι Σπρίντ Μπράλου. Σήμερα μετά το πέρας της διαδικασίας του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, προέκυψε πως 31 πληρώματα θα εκκινήσουν τελικά, καθώς οι Νομικός Ιωάννης – Ραβάνης Ιωάννης (Skoda S 2000), Βαλαβάνης Ιωάννης – Καπάρας Σωτήριος (Honda Civic Type R EP3), Χρυσαφίδης ΠΑναγιώτης – Κούκας Σταύρος (Opel Ascona B 1900),  Χαλιβελάκης Νικόλαος – Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης (Peugeot 206 XS), δεν θα λάβουν μέρος.

Υπενθυμίζεται πως το 9ο Ράλι Σπριντ Μπράλου προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλι Νοτίου Ελλάδας ως ο 2ος γύρος του συγκεκριμένου θεσμού. Το εγχείρημα στηρίζεται για ακόμη μία φορά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ενώ έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων, που και φέτος είναι ο μεγάλος Οικοδεσπότης, καθώς ο αγώνας εξελίσσεται εξ ολοκλήρου στα όρια δικαιοδοσίας του.

Αφήστε μια απάντηση