Σειρά συναντήσεων Χρ. Σταϊκούρα στις ΤΟ Φθιώτιδας της ΝΔ

share on:

Ο βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με τις Δημοτικές Tοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Στόχος, η συστηματική ανταλλαγή σκέψεων για συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των Τοπικών Οργανώσεων του Kόμματος, για συστηματική συνεργασία με τους βουλευτές της περιοχής και του Κόμματος, και για προετοιμασία θεσμικής συμμετοχής, με ποιότητα και αποτελεσματικότητα, στη χάραξη και υλοποίηση στρατηγικών για την ανάπτυξη των περιοχών που αυτές καλύπτουν.

Η σειρά των συναντήσεων θα πραγματοποιείται τακτικά κατά το 3o τρίμηνο κάθε έτους.

Η πρώτη επίσκεψη – συνεργασία θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη ΔΗΜΤΟ Μακρακώμης.

Τον κ. Σταϊκούρα θα συνοδεύουν οι Δημήτρης Δρακάκης, Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, Στέλιος Κανέλλος, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Ταξιάρχης Ζαλοκώστας, Σύνδεσμος Εκλογικής Ετοιμότητας στην Περιφερειακή Οργάνωση ΝΔ Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Κολώνιας, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.

Μετά το πέρας των επισκέψεων στις επτά Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, θα ακολουθήσει συνάντηση και συνεργασία με τους Τομεάρχες της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας και τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας.

Αφήστε μια απάντηση