Σεμινάριο H.O.P.E. το Σάββατο στη Λαμία

share on:

Τουλάχιστον 2 φορές στην ζωή μας θα βιώσουμε στο περιβάλλον μας – θα είμαστε μάρτυρες Καρδιακής Ανακοπής (Κ.Α.) – γι’ αυτό έλα να μάθεις πως μπορείς να κρατήσεις κάποιον στην ζωή μόνο με τα δυο σου χέρια, κάνοντας ποιοτικές Θ.Σ. και να αυξήσουμε όλοι μαζί το ποσοστό της επιβίωσης των θυμάτων από Κ.Α.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ημέρας Επανεκκίνησης της Καρδιάς, ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός «Δράσεις Ζωής» με την Επείγουσα Διασωστική Ομάδα του (Ε.Δ.Ο.) και σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης της Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) και τον φορέα πιστοποίησης EMD Health+Rescue Academy (H.aR.A.), και με την στήριξη του Δήμου Λαμιέων, θα πραγματοποιήσουν Σεμινάριο H.O.P.E. (Hands On Practical Experience), το Σάββατο 30 Νοέμβρη (10:00 – 13:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Ένα σεμινάριο, που αφορά την εκπαίδευση στις Θωρακικές Συμπιέσεις (Θ.Σ.), δεξιότητα που την εφαρμόζουμε σε ανθρώπους που καταρρέουν μπροστά μας.
Ένα σεμινάριο, ελπίδα, για ένα ασφαλές μέλλον, με την ελπίδα να σωθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας.
Ολιγομελείς ομάδες θα εξασκηθούν σε ειδικά προπλάσματα, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων εκπαιδευτών.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1eui5PLhDE7pLj5nqxcEGHG331HghrpD0WogZEOHKys/edit?usp=sharing
Με το πέρας της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και ανάμεσα τους συμμετέχοντες μετά από κλήρωση θα υπάρξουν άτομα όπου θα κερδίσουν την δωρεάν συμμετοχή τους για επόμενο πιστοποιημένο σεμινάριο.

*** Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις:
www.draseiszois.gr
draseiszois@gmail.com
FB: Δράσεις Ζωής

Αφήστε μια απάντηση