Σε γιορταστικό κλίμα σήμερα στη Λαμία η εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις 2017

share on:

Στα προπύλαια της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπου και φιλοξενούνται το service park και το Αρχηγείο του Ράλι Ακρόπολις 2017, δόθηκε σήμερα το απόγευμα η εκκίνηση του αγώνα, που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, καθώς και τους δήμους Αμφίκλειας-Ελάτειας, Δελφών, Δωρίδας, Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Είκοσι οκτώ πληρώματα που αγωνίζονται στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι πέρασαν τη ράμπα εκκίνησης, πριν τους ακολουθήσουν τα επιπλέον 43 ελληνικά πληρώματα που θα αγωνιστούν για το Πανελλήνιο και το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων Ράλι.
Το «παρών» στην εκδήλωση, πέρα από το πλήθος κόσμου, έδωσαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, όπως φυσικά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ανάμεσά τους ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, όλοι οι βουλευτές Φθιώτιδας, ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος, Αντιδήμαρχοι, οι δήμαρχοι των περιοχών από όπου πρόκειται να περάσει ο αγώνας, εκπρόσωποι φορέων, σωμάτων ασφαλείας,  των χορηγών και πολλοί άλλοι, που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.
Με το σύνολο των αγωνιζομένων, έχοντας τις προηγούμενες δύο ημέρες πραγματοποιήσει αναγνωρίσεις, να κάνει λόγο για την πολύ καλή προετοιμασία των ειδικών διαδρομών, πλέον δεν απομένουν παρά μόλις λίγες ώρες για τον πραγματικό αγώνα.
Ειδικότερα, αύριο το πρωί ακριβώς στις 09:00 τα πληρώματα θα ξεκινήσουν από το service park για το πρώτο σκέλος, που περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες) με συνολικό μήκος 103,06 χιλιόμετρα.

Το πράσινο φως στην πρώτη ε.δ., τη Γραβιά, θα ανάψει στις 10:08.

 

Αφήστε μια απάντηση