Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η παραλία «Ροδίτσα» στον Θεολόγο Μαλεσίνας

share on:

Με σκοπό να διασφαλιστεί η προστασία και η ασφάλεια των λουομένων  καθώς και η τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας πλοίων, σκαφών, λουομένων στην παραλία «Ροδίτσα» του Θεολόγου Μαλεσίνας, στη θέση παληό μεταλλείο, από τον Λιμενάρχη Στυλίδας Στέφανο Καλαμίδα εκδόθηκε η ακόλουθη απόφαση:

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  1. Την απαγόρευση προσέγγισης-αγκυροβολίας κάθε μηχανοκίνητου ή μη πλωτού μέσου καθώς και απαγόρευση λήψης θαλασσίου λουτρού στην παραλία «Ροδίτσας» Θεολόγου Μαλεσίνας Φθιώτιδας στην θέση Παληό Μεταλλείο έως ότου βεβαιωθεί θεσμικά αρμοδίως η εξάλλειψη του κινδύνου συνέπεια των φυσικών φαινομένων (Ζορμπάς) που έπληξαν την περιοχή του Θεολόγου στις 29-09-2018 και κηρύχθηκε η περιοχή σε κατάσταση Έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας μέχρι και 30-09-2019 σύμφωνα με ανωτέρω (ια) σχετική.
  2. Η σήμανση της εν λόγω περιοχής να πραγματοποιηθεί με μερίμνα του Δήμου Λοκρών κατόπιν υποδείξεως της Λιμενικής Αρχής Σκάλας Αταλάντης.
  3. Οι παραβάτες της παρούσας, ανεξάρτητα από συντρέχουσες αστικές και ποινικές ευθύνες κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις διοικητικές κυρώσεις του άρθρου 157 του Κ.Δ.Ν.Δ. όπως ισχύει».

Αφήστε μια απάντηση