Σε κελί προστασίας των φυλακών Δομοκού ο δολοφόνος της Δώρας

share on:

Σε κελί προστασίας των φυλακών Δομοκού βρίσκεται ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Εσσατζανιάν-Σοροπίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star  ένας είναι ο μεγάλος φόβος του 58χρονου κρατουμένου: Οι υπόλοιποι κρατούμενοι στις φυλακές Δομοκού και ο άγραφος νόμος της φυλακής που δεν συγχωρεί όσους έχουν διαπράξει στυγερά εγκλήματα ιδιαίτερα σε βάρος νέων ανθρώπων, όπως ήταν η 32χρονη εφοριακός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ρώτησαν αν θέλει να φύγει από το κελί «προστασίας» και να πάει ας πτέρυγα μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ήταν κατηγορηματικός: «Όχι δεν θέλω να πάω σε πτέρυγα. Αν με βάλετε εκεί θα με σκοτώσουν!» Σύμφωνα με πληροφορίες, o καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το στυγερό του έγκλημα ακόμα και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Δομοκού, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί με τους οποίους έχει επαφή στο κελί προστασίας.

Μετά την απολογία του που άλλαξε, ισχυρίζεται ότι η Δώρα έπεσε πάνω στο μαχαίρι και μάλιστα όχι μία αλλά… 14 φορές, επαναλαμβάνει μονότονα στους σωφρονιστικούς, ότι: «Εγώ σκότωσα την κοπέλα αλλά όχι για το λόγο που λένε. Την σκότωσα για άλλο λόγο που θα αποδειχθεί».

ΠΗΓΗ: star.gr

Αφήστε μια απάντηση