Σε λειτουργία από σήμερα ο νέος αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Λαμίας

share on:

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας  ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη λειτουργίας  του νέου αξονικού τομογράφου, ο οποίος είναι πολυτομικού  σχεδιασμού, αξίας 500.000 ευρώ.

Εργαλείο πολύτιμο και με υψηλές προδιαγραφές για την διάγνωση, από το Ιατρικό προσωπικό, προς την κατεύθυνση της   παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας για  τους πολίτες.

Όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωση ο διοικητής Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης «Με την εγκατάστασή του, ολοκληρώσαμε ένα χρόνιο αίτημα αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, στην αιχμή του  Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

 Πρωτίστως όμως οφείλουμε να καταθέσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας:

  • Στην Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για τον συντονισμό των όμορων Νοσοκομείων αναφοράς για την εξυπηρέτηση των απαιτούμενων απεικονιστικών Εξετάσεων, κατά το διάστημα της εγκατάστασης του νέου.
  • Τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων  Αναφοράς, ήτοι:  Π.Γ.Ν Λάρισας και Γ.Ν Λάρισας – Γ.Ν Βόλου και Γ.Ν Καρδίτσας, ομού του Ιατρικού και Λοιπού προσωπικού τους.
  • Την Διοίκηση του ΕΚΑΒ Λαμίας και το προσωπικό αυτού, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατεύθυνση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των περιστατικών.
  • Το Ιατρικό – Νοσηλευτικό και Λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου μας.
  • Τέλος, ευχαριστούμε τα Μ.Μ Ε του Νομού μας για την πλήρως αξιόπιστη και τακτική ενημέρωση των πολιτών.

Διαβεβαιώνουμε ότι, κύριο μέλημά μας αποτελούσε, αποτελεί  και θα συνεχίσει να αποτελεί πάντα η προάσπιση του δημοσίου αγαθού της υγείας – τόσο στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού όσο και στην πρόσληψη Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Λοιπού προσωπικού –  συναισθανόμενοι πλήρως την ευθύνη μας ως Διοίκηση ενός Δημοσίου Νοσοκομείου».

 

 

Αφήστε μια απάντηση