Σε μια νύχτα… ερήμωσε ο Άγιος Λουκάς!

share on:

Μόνο θλίψη προκαλούν οι εικόνες απο τον Άγιο Λουκά στη Λαμία, σύμφωνα με ανάρτηση του Αντιδημάρχου Πάνου Στασινού,  ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά:
«Ο επιχειρηματίας άδειασε κυριολεκτικά τον χώρο που τον φιλοξενούσε αφήνοντας περί τις 370.000 ευρώ φέσια στους δημότες μας.

Συνεργοί σε αυτή την απαξίωση ενός απο τα πιο εμβληματικά σημεία της Λαμίας και της κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος όσοι υπέθαλψαν και συντήρησαν αυτήν την κατάσταση.

Δυστυχώς οι λίγες φωνές αγωνίας που εκφράζαμε τόσα χρόνια ως αντιπολίτευση σε δημοτικό συμβούλιο και Δ.Σ.Κοινωφελους αγνοήθηκαν επιδεικτικά.

Αναμένω όσους χρέωσαν τους δημότες να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

***  Να ενημερώσω πως ήδη από την Πέμπτη όταν έγινε γνωστό στην Δημοτική Αρχή το γεγονός,με απόφαση Δημάρχου, συστήθηκε τριμελής επιτροπή από την Τεχνική Υπηρεσία για πλήρη εκτίμηση και απογραφή του δημοτικού κτηρίου που αιφνιδιαστικά ερήμωσε μέσα σε μια νύκτα.

Άμεσα επίσης συγκαλείται έκτακτο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για να δρομολογηθούν οι νομικές ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία των συμφερόντων των δημοτών».

Αφήστε μια απάντηση