Σε πανηγυρικό κλίμα η συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς στο Καρπενήσι

share on:

Παρουσία των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων που συμμετείχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. αλλά και όλων όσων απαρτίζουν το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων) Στερεάς Ελλάδας ο απερχόμενος Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος κατά το διάστημα 2014-2019, Λουκάς Υπερήφανος, τιμήθηκε απόψε στο Καρπενήσι με ομόφωνη απόφαση και ανακηρύχθηκε «Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας».

Μια τιμή που δόθηκε για πρώτη φορά σε Αυτοδιοικητικό της Περιφέρειας!

Ο ίδιος, δέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση τον τιμητικό αυτό τίτλο, επανέλαβε ότι πάντα ήταν «με το κόμμα της Αυτοδιοίκησης» και το αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του.

Μια βραδιά με περισσή συγκίνηση αλλά και, μια εξαιρετική συγκυρία για το νέο ξεκίνημα του ανανεωμένου Δ.Σ., αποτέλεσε

 Η συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, που έγινε σήμερα στο Καρπενήσι, στην έδρα του νεοεκλεγέντα Προέδρου και Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη, έγινε σε κλίμα αυτοδιοικητικής σύμπνοιας και με διευρυμένη σύνθεση, στην οποία μετείχαν παλιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, που ενώθηκαν ξανά κάτω από ένα κοινό στόχο: Την υπηρεσία του Πολίτη.

Μαζί τους ήταν και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο οποίος χαιρέτισε τη συνεδρίαση του σώματος.
Ο κ. Σουλιώτης έδωσε το λόγο στη Διευθύντρια της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λίτσα Γεραντώνη, την «ψυχή» δηλαδή όλης αυτής της σύνθεσης επί σειρά ετών, η οποία ξεδίπλωσε με εικόνες ένα όμορφο βίντεο που εμπνεύστηκε με τους συνεργάτες της, μέσω του οποίου γνώρισαν όλοι την μέχρι σήμερα εξέλιξη του θεσμού και των αποτελεσμάτων του.

Με λόγια και εικόνες, παρουσιάστηκαν οι σταθμοί, τα πρόσωπα, οι πρωτοβουλίες, τα αποτελέσματα των Διοικητικών Συμβουλίων, με έμφαση την δεύτερη θητεία με πρόεδρο τον Λουκά Υπερήφανο, η οποία ήταν και εξαιρετικά παραγωγική.
Ακολούθησε, χαιρετισμός από το νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, που τίμησε τη βραδιά τους καστη συνέχεια ο κ. Σουλιώτης διάβασε την απόφαση του Δ.Σ. με την οποία ανακηρύχθηκε ομόφωνα ο Λουκάς Υπερήφανος «Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας».
Η βραδιά έκλεισε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο, πλαισιωμένος από το σύνολο των Αυτοδιοικητικών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τον Περιφερειάρχη και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση