Σε χρήση από σήμερα το γήπεδο μπάσκετ στο πάρκο Λαού της Στυλίδας

share on:

Με σημερινή του δήλωση ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Αθλητισμού της Στυλίδας, Χρήστος Αλεξίου, αναφέρθηκε στο γήπεδο μπάσκετ στο πάρκο του Λαού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, για την ολοκλήρωση του έργου.

Παράλληλα ο κ. Αλεξίου μίλησε για βανδαλισμούς στο χώρο, που αποκαταστάθηκαν άμεσα…

Ειδικότερα:

 «…μία εβδομάδα μετά την παράδοσή του, διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί τόσο στο δάπεδο του γηπέδου, όσο και στην περίφραξη αυτού.

Ο Δήμος προχώρησε άμεσα στην επισκευή του δαπέδου και της περίφραξης και πλέον οι δημότες έχουν ένα γήπεδο όπως πάντα επιθυμούσαν. Χθες τοποθετήθηκαν τα προστατευτικά των μπασκετών για την ασφάλεια όλων των αθλητών καθώς και κάδος ανακύκλωσης σκουπιδιών.

Παράλληλα, θα τοποθετηθεί χρονοδιακόπτης για το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του φωτισμού, ώστε να μην έρχεται σε επαφή κανένας αθλητής με τους διακόπτες όπως γινόταν μέχρι σήμερα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν άκρως επικίνδυνο.

 Τέλος, επειδή ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα να επισκευάσει εκ νέου τυχόν ζημιές, σας ενημερώνουμε, ότι απαγορεύεται η χρήση δίτροχων μέσων (ποδήλατα, πατίνια κλπ.).

Οι πόρτες κατά την διάρκεια της άθλησης θα πρέπει να είναι πάντα κλειστές για λόγους ασφαλείας.

Μετά από επιθυμία όλων  μας, το γήπεδο από σήμερα θα είναι ανοικτό προς όλους τους δημότες και η χρήση του θα γίνεται κατά τις ώρες:  πρωί  09:00 έως 15:00, απόγευμα 17:30 έως 23:00 σεβόμενοι τις ώρες κοινής ησυχίας.

Ο αθλητισμός δεν αποτελεί απλό μέρος της καθημερινότητας αλλά είναι η ίδια  η καθημερινότητα.

Τα καλύτερα έρχονται…»

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση