Σκότωσαν τα κουταβάκια λίγο πριν υιοθετηθούν

share on:

 Φόλες στο κέντρο της Δράμας έριξαν ασυνείδητοι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα ζωάκια. Πιο συγκεκριμένα…

και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού Τύπου», το βράδυ της περασμένης Παρασκευής νεκρός βρέθηκε ένας σκύλος μπροστά από την Εθνική Τράπεζα Δράμας στην οδό Λαμπριανίδη, δυο κουταβάκια και ένα γατάκι στην οδό Φιλίππου.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι των Ζώων Δράμας», Δέσποινα Μέγα, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα κρούσματα τα οποία δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί. Τα δηλητηριασμένα ζώα, βρέθηκαν από Δραμινούς πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να το κοινοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μπορεί να ελλοχεύει κίνδυνος και για άλλα δεσποζόμενα ή αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Μάλιστα όπως ανέφερε η κα. Μέγα, τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει ανάρτηση ο Σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα κουταβάκια τα οποία ήταν προς υιοθεσία. Η Δέσποινα Μέγα, αναφερόμενη στο πρόσφατο περιστατικό με τις φόλες στο κέντρο της Δράμας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ντρέπομαι, γιατί δεν υπάρχει ευαισθησία. Όλοι εμείς ανήκουμε σε ένας είδος που έχει «τυφλότητα». Δίπλα μας υποφέρουν όντα και δεν μπορούμε να τα δούμε. Είναι τραγικό που φτάνουμε σε τέτοια απίστευτα σημεία».

Πηγή: proinos-typos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση