Στα κρατητήρια της ΑΔ Φθιώτιδας ο 34χρονος κρεοπώλης της Άμφισσας

share on:

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας ο 34χρονος κρεοπώλης από την Άμφισσα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά Γιαννούλας.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή έντασης οι αστυνομικοί προτίμησαν τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Φθιώτιδας.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του δράστη, Πέτρος Μαντούβαλος, χθες το απόγευμα είχε συνάντηση με τον πελάτη του, τον έπεισε ότι πρέπει να παραδοθεί και καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σε συνεργασία με τη Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Ο συνήγορος αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα ο πελάτης του βρισκόταν στην κορυφή της Γκιώνας σε δυσπρόσιτη περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα γίνει η μεταγωγή του στην Άμφισσα εντός της ημέρας για να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή ή αν θα πάει στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας ο ανακριτής Άμφισσας, ενώπιον του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί ο 34χρονος και να ζητήσει προθεσμία.

Αφήστε μια απάντηση