Στη Λαμία κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταστροφές

share on:

Στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις πληγείσες από τις πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις περιοχές, έξω από την πόλη Λαμίας, βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενο από τον πρώην Υπουργό, Βουλευτή και Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών, Νίκο Παππά, τον πρώην Υπουργό, Βουλευτή και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη και το Βουλευτή και Τομεάρχη Εσωτερικών, Κώστα Ζαχαριάδη, πλαισιωμένο από τον βουλευτή Φθιώτιδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη για την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννη Σαρακιώτη, τον πρώην βουλευτή Απόστολο Καραναστάση καθώς και υπόλοιπα τοπικά στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία συνομίλησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, Θανάση Καρακάντζα και έλαβαν ενημέρωση για την επικρατούσα κατάσταση καθώς και τις μεγάλες ζημιές που επέφερε η πρωτοφανής κακοκαιρία στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Επιπροσθέτως,

Στη συνέχεια το κλιμάκιο των στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επισκέφθηκε το Δήμαρχο Λαμιέων, όπου ενημερώθηκαν για τη παρούσα κατάσταση.

Παράλληλα, ζήτησαν την ενεργοποίηση όλων των θεσμικών παραγόντων της περιοχής, ώστε να επιτευχθεί η ταχεία και ουσιαστική ανακούφιση των πληγέντων, ενώ δεσμεύθηκαν για την προώθηση των σχετικών αιτημάτων, εφόσον ζητηθεί.

Τέλος, συζητήθηκαν και ευρύτερα θέματα του χώρου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αφήστε μια απάντηση