Στη ΜΕΘ ο Αστυνομικός Δ/ντής Βασίλης Ριζάκος μετά από τροχαίο

share on:

Απίστευτο τροχαίο  συνέβη σήμερα λίγη ώρα μετά το τραγικό συμβάν στον Καραβόμυλο, στο ύψος των Λιβανατών, με απολογισμό τον τραυματισμό δύο αστυνομικών κι ενός ακόμη οδηγού!

Ειδικότερα στο ύψος των Λιβανατών, ΙΧΕ υπέστη μηχανική βλάβη και στάθμευσε στην άκρη του ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Λαμία. Σε βοήθεια του οδηγού προσέτρεξε όχημα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, τύπου Σκόντα, με συμβατικές πινακίδες και στάθμευσε πίσω από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Στο Αστυνομικό όχημα επέβαιναν τρεις αστυνομικοί μεταξύ των οποίων ο Αστυνομικός Δ/ντής  Βασίλης Ριζάκος. Αρχικά κατέβηκε ο ένας Αστυνομικός για να βοηθήσει τον οδηγό.

Πριν προλάβουν να κατέβουν και οι άλλοι δύο, αυτοκίνητο Πεζό που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, με την ίδια κατεύθυνση, για άγνωστους λόγους έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ΙΧΕ με τους αστυνομικούς!…

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο κ. Ριζάκος και η αστυνομικός που ήταν στο πίσω κάθισμα, καθώς και ο οδηγός του Πεζό, κάτοικος Λαμίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μάλιστα ο κ. Ριζάκος εισήχθη στη ΜΕΘ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Αφήστε μια απάντηση