Στη Χαλκίδα ο Λουκάς Ζαρονικόλας!

share on:

Η νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’  Εθνικής Χαλκίδα (ΧΒΑ) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Λαμιώτη προπονητή Λουκά Ζαρονικόλα ο οποίος μετά από μια απόλυτα πετυχημένη θητεία στον Λοκρό Αταλάντης, μετακομίζει λίγο ποιο νότια και αναλαμβάνει την Ευβοϊκή ομάδα στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα.
Ο Ζαρονικόλας προπονητής από το 1990 έχει μεγαλη εμπειρία στο χώρο και είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής σε: Α.Σ. Φθιώτις, Γ.Σ. Λαμίας, Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, Αναπτυξιακό ΕΟΚ, Ιωνικό Λαμίας, Αναγέννηση Λαμίας και Λοκρό Αταλάντης.
Μετά τη συμφωνία με την ΧΒΑ, ο Λαμιώτης προπονητής δήλωσε:
«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αναλαμβάνω το… τιμόνι της ΧΒΑ, ευχαριστώ πολύ τον Βασίλη Μπρατσιάκο και την διοίκηση της ομάδας που έκανε τα πάντα έτσι ώστε να έρθω στην ομάδα. Έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να έρθω στη Χαλκίδα και να αναλάβω την ομάδα, δεδομένου του ότι αφήνω την οικογένειά μου.
Διαδέχομαι τον Λευτέρη Καλογήρου και τον Βασίλη Μπρατσιάκο που τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και εύχομαι να τα ανταπεξέλθω.
Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι δύσκολο γιατί το μπάσκετ έρχεται από μεγάλη… αποχή λόγω όσων συνέβησαν, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό αυτό με σκληρή δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους μας!
Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας και θέλω να ανταποδώσω!»

Αφήστε μια απάντηση