Εκπαίδευση

Στις 18 Μάη οι εξετάσεις εισαγωγής στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ Δημοτικού και της Γ’ Γυμνασίου μπορούν να συμμετέχουν στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για το Γυμνάσιο και το Λύκειο για να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα φοιτήσουν από το επόμενο σχολικό έτος, 2024-2025, στο Εκκλησιαστικό Σχολείο, το οποίο προσφέρει ό,τι όλα τα Γενικά Σχολεία και επιπλέον υποτροφίες για ΔΩΡΕΑΝ Μουσικές Σπουδές, υποτροφίες για Πανεπιστημιακές Θεολογικές Σχολές στο Εξωτερικό, ειδικά μαθήματα πάνω στην Ορθόδοξη Παράδοση της Εκκλησιαστικής Τέχνης και τον Ελληνικό Πολιτισμό, οικονομική επιβράβευση των επιδόσεων των μαθητών, ειδικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα για περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσης των μαθητών.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε 40 θέσεις μαθητών για την Α’ Γυμνασίου και 35 θέσεις νέων μαθητών για την Α’  Λυκείου, όπου μαζί με τους μαθητές, που ήδη φοιτούν στο σχολείο, θα απολαύσουν την ποιοτική εκπαίδευση και τα προνόμια του μοναδικού πρότυπου Εκκλησιαστικού Σχολείου στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία.

Για τους μαθητές εκτός Φθιώτιδας και από όλα τα μέρη της Ελλάδας προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση, Διαμονή και Προστασία στον Ξενώνα Φιλοξενίας της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

***   Πληροφορίες στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας ή στη Μητρόπολη Φθιώτιδας. (Τηλ. επικοινωνίας: 2231021381 & 2231022576)

Σχετικές αναρτήσεις

Λήγει την Πέμπτη 18 Ιούλη η προθεσμία για την υποβολή του μηχανογραφικού

efthia

Ενημέρωση μαθητών στο ΤΕΕ για το επάγγελμα του Μηχανικού

efthia

Μέχρι την Πέμπτη 18 Ιούλη η υποβολή των Μηχανογραφικών

efthia
Φόρτωση....