Στις 5 Ιούλη η τακτική γενική συνέλευση του ΣΔΠ Φθιώτιδας

share on:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΠ Φθιώτιδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του, αποφάσισε να συγκαλέσει τακτική γενική συνέλευση (καθυστερημένα λόγω των περιοριστικών μέτρων) και προσκαλεί τα μέλη του να λάβουν μέρος για να παρθούν αποφάσεις στα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:

1.- Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ΔΣ για τη χρονική περίοδο από Μάρτη 2019 έως Ιούνη 2020.

Εκθεση ελεγκτικής επιτροπής. Κριτική – προτάσεις.

2.- Απαντήσεις – διευκρινήσεις του ΔΣ στις ερωτήσεις των Διαιτητών-μελών του.

3.- Λήψη απόφασης, με φανερή ψηφοφορία, για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 5 Ιούλη 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου.
Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί την επομένη ημέρα  (Δευτέρα 6 Ιούλη και ώρα 19:00) στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασιας και  υγιεινής, εξαιτίας του κορωνοϊού.
***   Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Συνδεσμου.

 

Δηλώσεις διαιτητών για την περίοδο 2020-2021

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον ΣΔΠ Φθιώτιδας καλούνται όλοι οι διαιτητές (εν ενεργεία και μη) να υποβάλουν υποχρεωτικά, τις δηλώσεις προσφοράς υπηρεσιών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι δηλώσεις θα κατατίθενται από τους διαιτητές σε δ’υο αντίγραφα στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας (Κατόπιν επικοινωνίας με το ταμία του Συνδέσμου Νίκο Ξαρχά ή τον πρόεδρο Γιάννη Σπυρόπουλο) από τη Δευτέρα 29 Ιούνη μέχρι τη Παρασκευή 31 Ιούλη (καταληκτική ημερομηνία).

Βασική προϋπόθεση για την υποβολή δηλώσεων είναι η οικονομική τακτοποίηση των διαιτητών.

Διαιτητές οι οποίοι δεν υποβάλουν δήλωση προσφοράς υπηρεσιών στο παραπάνω χρονικό διάστημα δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στους αντίστοιχους πίνακες της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021.

Αφήστε μια απάντηση