Στον Δομοκό αντιπροσωπεία του Δήμου Tundzha

share on:

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου  Δομοκού, Δημήτρη Τζιαχρήστα, με την αντιπροσωπεία  του αδελφοποιημένου, με το Δήμο μας, Δήμου Tundzha, στο Διοικητήριο Δομοκού.

Την αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο της Tundzha, Georgi Georgiev,  υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καλημέρης, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Χρήστος  Νιάνιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κόγιας, Κώστας Οικονόμου και η πρόεδρος της Τ.Κ Νέου Μοναστηρίου, Αφένδρα Βουβαλούδη.

Ο κ. Τζιαχρήστας αφού καλωσόρισε τα μέλη της, εξέφρασε  τη μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή του ιδίου και των φορέων του Δήμου για τον ερχομό τους στο Δήμο Δομοκού.

Παράλληλα τόνισε, μεταξύ άλλων, την ιδιαίτερη σημασία της ύπαρξης  στενών φιλικών σχέσεων μεταξύ των αδελφοποιημένων Δήμων και ευχαρίστησε το Δήμο Tundzha για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αντιπροσωπεία του Δήμου Δομοκού κατά την επίσκεψή της στην Tundzha.

Τέλος, αναφέρθηκε  στις πρωτοβουλίες που μπορούν να αναπτυχθούν και τις προοπτικές συνεργασίας φορέων των δύο Δήμων σε διαφόρους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος της Tundzha  ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμαρχο Δομοκού για τη ζεστή υποδοχή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις πολύ καλές σχέσεις Δομοκού- Tundzha.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και εκτενής συζήτηση για θέματα που αφορούν από κοινού τους δύο Δήμους.

 

Αφήστε μια απάντηση