Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο Νίκος Σταυρογιάννης

share on:

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της εκ νέου υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ο  Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Νικόλαος επισήμανε την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Μητρόπολης και του Δήμου Λαμιέων και ευχήθηκε στο Νίκο Σταυρογιάννη καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σταυρογιάννης, διαβεβαίωσε τον Μητροπολίτη ότι, τόσο ο Δήμος Λαμιέων, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι συμπαραστάτες στο μεγάλο Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Φθιώτιδας καθώς και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ιερείς των Ενοριών αλλά και οι εθελοντές της Εκκλησίας για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρογιάννης τόνισε:

«Σήμερα είχα την τιμή και τη χαρά να συνομιλήσω επί πολλών θεμάτων με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο τον οποίο και εκτιμώ βαθύτατα. Διατηρούμε μια καλή και αποδοτική, για τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, συνεργασία. Επιθυμία και στόχος μας είναι η Μητρόπολη Φθιώτιδος και ο Δήμος Λαμιέων να συνεχίσουν την άριστη αυτή συνεργασία γιατί, εκτός του θρησκευτικού και πνευματικού της έργου, η τοπική μας Εκκλησία επιτελεί παράλληλα και μεγάλο κοινωνικό έργο καλύπτοντας κενά και αδυναμίες της Πολιτείας».

Αφήστε μια απάντηση