Στον Περιφερειάρχη ο Βέττας για 4 έργα στη Φθιώτιδα

share on:

Τα γραφεία της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Βέττας όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραΐσκο.

Τέθηκαν προς συζήτηση σοβαρά θέματα που αφορούν έργα της Περιφέρειας που βρίσκονται σε εξέλιξη  και έργα που έχουν «παγώσει».

Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής :

-Η δικαιότερη διαχείριση – κατανομή προς εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων της λίμνης του Σμοκόβου στις περιοχές της Θεσσαλίας και του Δομοκού καθώς και το χρονοδιάγραμμα της  ολοκλήρωσης του έργου με την εκπόνηση μελετών όπου κρίνονται απαραίτητες. Τέλος, τέθηκε από τον βουλευτή το ζήτημα σύστασης Φορέα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων στην περιοχή, γεγονός που βρήκε σύμφωνους και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας.

-Η έναρξη ενός σημαντικότατου αρδευτικού έργου, που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής της Ηράκλειας, το Φράγμα Ηράκλειας, το οποίο με την υλοποίησή του θα αποτελέσει μόνιμη λύση του αρδευτικού προβλήματος των αγροτών της περιοχής.

-Τα στάδια υλοποίησης και τα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσης των έργων οδοποιίας των επαρχιακών οδών Μαρμάρων – Ανατολής και Μαρτίνου – Λάρυμνας.

-Η εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών που αποσκοπούν  στον εκσυγχρονισμό του χώρου στέγασης και στην καλύτερη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Μαλεσίνας.

Ο κ. Βέττας αφού ενημερώθηκε διεξοδικά από τους θεσμικούς εκπροσώπους δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για άμεση βοήθεια από πλευράς του στην επίλυση των ανωτέρω θεμάτων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση