Στο Δήμο Δομοκού ο βουλευτής Γιάννης Οικονόμου

share on:

Ο Δήμαρχος  Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, το βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Δομοκού για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν το Δήμο,  με ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα, ενέργειες, αλλά και στις πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες που έχουν ληφθείσε θέματα όπως η ενεργειακή χωρητικότητα και συγκεκριμένα η επέκταση δικτύου για την απορρόφηση  των ΑΠΕ, η υλοποίηση έργων υδρευτικών ταμιευτήρων και κλειστών δικτύων άρδευσης, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μελιταίαςκαι η αναγνώριση των ιαματικών πηγών του Δήμου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, η οποία δύναται να αντιμετωπιστεί μερικώς μέσω της κινητικότητας και της παράτασης του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας και περισσότερο αποτελεσματικά μέσω της δυνατότητας προκήρυξης νέων θέσεων εργασίας. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν, επίσης,  η οικονομική κατάσταση του Δήμουκαι η επιβεβλημένη ένταξή του στο πρόγραμμα αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών  του ΥΠΕΣ, η επέκταση των δράσεων και παράταση των χρηματοδοτήσεων του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», η παράταση συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας Κτηματολογίου και η ανάγκη αντικατάστασης του στόλου οχημάτων του Δήμου.

Τέλος, και οι δύο πλευρές τόνισαν την ομόθυμη βούλησή τους για συνεργασία, αλλά και την ανάγκη για άμεσες ενέργειες στα βασικά αναπτυξιακά έργα του Δήμου, ενώ ο κ. Λιόλιος ζήτησε  από τον κ. Οικονόμου πλήρη στήριξη στις διεκδικήσεις και στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παληογεώργος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καναβός, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Καλημέρης, η Δημοτική Σύμβουλος Αθανασία Αυγέρη-Χριστοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λελεντζής και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δομοκού, Δημήτρης Τσόγκας.

Αφήστε μια απάντηση