Στο Δήμο Λοκρών το Ε.Κ.Π.Ε. Φθιώτιδας

share on:

Αντιπροσωπεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά ο Δήμος.

Στην ατζέντα της συζήτησης το πρώτο θέμα αφορούσε την ΛΑΡΚΟ, όπου κοινό μέλημα τόσο του Ε.Κ.Π.Ε.Φ. όσο και του Δημάρχου ήταν η εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, όπως επίσης και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην περίπτωση της μετάβαση της εταιρείας σε νέο επενδυτή.

Στη συνέχεια εστιάστηκαν προβλήματα που εντοπίζονται στις επιχειρήσει; του Δήμου λόγω της εξάπλωσης του ιού covid-19, αλλά και των οικονομικών συνεπειών λόγο της υγειονομικής πανδημίας.

Επίσης συζητήθηκε η σχολική καθαριότητα των δομών του δήμου και οι ελλείψεις σε σχολικές καθαρίστριες, όπου και προτάθηκε παρέμβαση στον ΟΑΕΔ για ενδεχόμενη τροποποίηση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για την πλήρωση των κενών εγκεκριμένων θέσεων που δεν καλύφθηκαν στον Δήμο Λοκρών.

Τέλος συζητήθηκε η απαξίωση του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ Αταλάντης, όπου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στους κατοίκους του Δήμου όσο και στον ίδιο τον Δήμο Λοκρών.

Εν κατακλείδι το Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λοκρών θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων.

Αφήστε μια απάντηση