Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο ο Μίκης Θεοδωράκης

share on:

Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο είχε το βράδυ της Παρασκευής ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Ο κ. Θεοδωράκης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε θάλαμο ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίκης Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από το μεσημέρι του Σαββάτο νοσηλεύεται σε θάλαμο του ίδιου νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αναφέρει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε την Παρασκευή στις 11:19 μ.μ. στο νοσοκομείο, μετά από «νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια». Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου «ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας» και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει περάσει, εκφράζουν αισιοδοξία, όμως παραμένουν επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη.

Αφήστε μια απάντηση