Συγκέντρωση για τις εκλογές στο ΤΥΠΕΤ

share on:

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» από τον Γιώργο Αρβανίτη, επικεφαλή του Συνδιασμού ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ της ΔΗΣΥΕ για τις επικείμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για την προοπτική του ΤΥΠΕΤ και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα.

Είναι γεγονός ότι η παράταξη της ΔΗΣΥΕ είχε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα πάνω από 2,5 χρόνια.

Το ΤΥΠΕΤ είναι ο πιο σημαντικός από τους συλλογικούς θεσμούς, είναι ο χώρος όπου δικαιώνεται το πρότυπο της κοινωνίας που θέλουν οι τραπεζικοί.

Τα μέλη της ΔΗΣΥΕ, της μεγαλύτερης παράταξης στον Τραπεζικό κλάδο, προσήλθαν μαζικά στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε για την στήριξη της υποψηφιότητας του Γ. Αρβανίτη, αναγνωρίζοντας την προσφορά του και τους συνδικαλιστικούς του αγώνες για την προστασία της υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων στην Εθνική τράπεζα.

Περισσότεροι από 100 μέλη της ΔΗΣΥΕ, υποστήριξαν την απόφαση για την υποψηφιότητα του Γ. Αρβανίτη στις επικείμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ.

Ο κ. Αρβανίτης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ΔΥΣΗΕ για την στήριξή τους ανέφερε:

«Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ ) είναι ο ασφαλιστικός φορέας των εργαζομένων και των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου.

Το ΤΥΠΕΤ, το αυτοδιοικούμενο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, είναι ίσως η σημαντικότερη κατάκτηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΣΥΕΤΕ.

Ενωμένοι και προσηλωμένοι αντιστεκόμαστε, στηρίζουμε και επεκτείνουμε αυτές μας τις κατακτήσεις με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους συναδέλφους της Εθνικής Τράπεζας.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με την υπεύθυνη στάση που έχει δείξει η Παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε. σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, θα ξεπεράσουμε τις τρέχουσες δυσκολίες λόγω Κορωνοϊού και το ΤΥΠΕΤ θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο ασφαλιστικού φορέα υγείας στη χώρα μας και την επόμενη μέρα, μετά την υγειονομική κρίση που περνάει η χώρα μας λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού».

Αφήστε μια απάντηση