Συγχαρητήρια από τον Φωκικό σε ΠΑΣ Λαμία και Π. Παπαϊωάννου

share on:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φωκικού Άμφισσας, με ανακοίνωσή του  «…εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια  προς τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, το αγωνιστικό τμήμα και το φίλαθλο κοινό της Φθιωτικής ομάδας για την άνοδο στη Super League και την πραγματοποίηση ενός πόθου δεκαετιών, όχι μόνο για το Λαμιώτικο ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρης της Στερεάς.

Παράλληλα, ευχόμαστε προς το φίλο ιστορικό σωματείο της Λαμίας, με το οποίο μας συνδέουν απαράγραπτοι δεσμοί πολλών δεκαετιών στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καλή δύναμη μπροστά στη νέα πρόκληση και δηλώνουμε την αισιοδοξία και τη βεβαιότητά μας ότι με συμβολή του Πανουργιά Παπαϊωάννου και με τη στήριξη ολόκληρης της φίλαθλης Στερεάς η ιστορική ομάδα της Λαμίας θα ανταποκριθεί με την μέγιστη δυνατή επιτυχία στις νέες απαιτήσεις που ανοίγονται μπροστά της».

Ανανέωσε ο Γιάννης Λύτρας

 

Ο τεχνικός του Φωκικού Άμφισσας Γιάννης Λύτρας θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας και τη νέα περίοδο αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν  να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ιδού η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Διοίκηση:

«Το Δ.Σ. του Φωκικού στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Λύτρα για έναν ακόμα χρόνο».

 

Αφήστε μια απάντηση