Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Γαλαξίδι, Θήβα και Δήλεσι

share on:

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Φωκίδας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων, συνολικά 5 ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το πρωί στο Γαλαξίδι ένας 36χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, 32,2 γραμμάρια κάνναβης, σπόροι κάνναβης και μία ζυγαριά.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ένας 41χρονος, ένας 26χρονος και ένας 21χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και τρίματα φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Λιβαδειάς, συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Δήλεσι, ένας 32χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ η διενέργεια ελέγχων και ερευνών με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Αφήστε μια απάντηση