Συλλήψεις ΡΟΜΑ στην Ανθήλη για ρευματοκλοπή

share on:

Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή των ΡΟΜΑ της Ανθήλης, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 47 άτομα και 11 οχήματα και βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης από τους αστυνομικούς, μαζί με κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε νομότυπο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 39, 42 & 60 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, κατελήφθησαν να τροφοδοτούν παράνομα τις οικίες τους, υπογείως και εναέρια με ηλεκτρικό ρεύμα, χρησιμοποιώντας καλώδια τα οποία ήταν συνδεδεμένα σε στύλους δικτύου χαμηλής τάσης της Δ.Ε.Η.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Αφήστε μια απάντηση